Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Nem értékelt
Cikkszám: KLS_8585019305473
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Kellys
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
Szerezhető hűségpontok: 1067

Nadrág KELLYS THERMO ISOWIND betét nélkül -

Nem értékelt
Cikkszám: KLS_8585019305473
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Kellys
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
Szerezhető hűségpontok: 1067
meret
35.190 Ft
Menny.:db

Aquarius VIP Club

Legyél te is részese a közösségünknek!

Csatlakozz hozzánk legyél tagja egy összetartó közösségnek és részesülj folyamatos kedvezményekben!

Szakértő ügyfélszolgálat

Szakértő ügyfélszolgálat

Tapasztalt és segítőkész ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseidre és megoldást nyújtson problémáidra.

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre és a legújabb webes technológiát alkalmazzuk, hogy garantáljuk vásárlóink biztonságát.

Pénzvisszafizetési garancia

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Vásárolj kozkázatmentesen, 14 napig visszafizetjük a vásárlás összegét, ha esetleg elégedetlen vagy a termékkel.

Leírás

,TERMO KANTÁROS NADRÁG: Az ISOWIND téli betét nélküli kerékpáros nadrág a csúcsminőségű, olasz IsowindŽ és SuperRoubaixŽ anyagok keverékéből készül. A nadrág elülső része funkcionális IsowindŽmembrán réteggel készül, amely szélálló és tökéletes védelmet biztosít a comboknak és a lábszár elülső részének hideg időben is. A hátsó rész elasztikus termo SuperRoubaixŽanyagból készül, amely kiválóan temperálja a testet, ugyanakkor légáteresztő. A termo technikai ruházatot multi-panel vágással varrjuk a legmagasabb komfortérzet érdekében. A térdizületek fokozott védelmét a dupla anyagvastagság biztosítja ezen az érzékenyebb területen. A kantár megfelelő pozícióban tartja sportolás közben is a nadrágot, ezzel is védve a derekat a hideg ellen. A nagyobb kényelem érdekében elől rövid zippzárral, valamint a felgyűrődés ellen kengyellel készítjük  A termo nadrág fényvisszaverő mintákat is kapott a kerékpáros jobb láthatóságáért. ,ELŐNYÖK: Egyedülálló és magas minőségű és gyártmányú olasz IsowindŽ és SuperRoubaixŽ anyagok,A nagyobb komfort érdekében kantár és kengyel,Dupla anyagvastagság a térdeknél,Fényvisszaverő mintázat.,:,RÉSZLETEK: Anyagok: 85% poliamid, 15% elasztánMéretek: XS, S, M, L, XL, XXL

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.