Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RUHÁZAT

A kerékpár ruházat olyan speciálisan tervezett ruházat, amely a kerékpározás során kényelmet, védelmet és teljesítményt biztosít. A kerékpár ruházatnak számos előnye van a hagyományos ruházathoz képest, és segít optimalizálni a kerékpározási élményt. Itt van néhány gyakori kerékpár ruházati darab:

  1. Kerékpáros nadrág: A kerékpáros nadrágok kényelmes illeszkedéssel, párnázással (betéttel) és rugalmas anyaggal rendelkeznek. Ezek a tulajdonságok csökkentik a dörzsölést, védelmet nyújtanak a nyomás és rezgés ellen, és kényelmes ülést biztosítanak hosszabb kerékpártúrák során. A kerékpáros nadrágok általában szűkített szárúak, hogy elkerüljék a szélfogás veszélyét.

  2. Kerékpáros mez: A kerékpáros mez légáteresztő anyagokból készülnek, amelyek hatékonyan szállítják el a nedvességet és hűvösen tartják a testet. A mez rendelkezhetnek háromutas rugalmas hátsó zsebbel is, amelyekben kulcsokat, telefonokat vagy energiaellátókat lehet tárolni. A trikók gyakran szűkített szabásúak és hosszú vagy rövid ujjúak lehetnek.

  3. Kerékpáros kabát: A kerékpáros kabátok általában szélálló, vízálló és légáteresztő anyagokból készülnek. Ezek a kabátok védelmet nyújtanak a hideg, szél és eső ellen, miközben fenntartják a test hőmérsékletét. Néhány kabát tartalmazhat ismertető felületeket, amelyek növelik a láthatóságot az úton.

  4. Kerékpáros kesztyű: A kerékpáros kesztyűk kényelmet és védelmet biztosítanak a kéznek. Párnázott tenyérrel rendelkeznek, ami csökkenti a rezgést és a kényelmetlenséget. A kesztyűk védelmet nyújtanak az ütések, karcolások és bőrirritáció ellen. Továbbá a tapadást is javítják a kormányon.

  5. Kerékpáros cipők: A kerékpáros cipők merev talppal rendelkeznek, ami hatékonyabb energiátovábbítást tesz lehetővé a pedálokhoz. Ezek általában kompatibilisek a kerékpárpedálokkal, amelyek rögzítőrendszerekkel rendelkeznek. A kerékpáros cipők javítják a pedálozási hatékonyságot és stabilabb fogást biztosítanak a pedálokon.

  6. Kerékpáros láthatósági kiegészítők: Ezek a kiegészítők tartalmazhatnak láthatósági mellényeket, láthatósági szalagokat, fényvisszaverő elemeket és villogó LED lámpákat. Ezek a kiegészítők növelik a láthatóságot a közlekedési környezetben, különösen alacsony fényviszonyok között vagy éjszaka.

Fontos megemlíteni, hogy a kerékpár ruházatnak lélegző és nedvességet elvezető anyagból kell készülnie, hogy kényelmes és száraz maradjon a kerékpározás során. Ezenkívül sok kerékpár ruházat UV-védelmet is nyújthat a napfény káros hatásai ellen.

Rendezés:
Nem elérhető

Northwave Mez Logo 3 Fekete /Sárga L

14.391 Ft
Raktáron

575 Mez Mountain Kék L

19.990 Ft
Nem elérhető

FIZIK CIPŐK TERRA ATLAS BLACK - BLACK (TEX5BPR1K1010)

64.790 Ft 58.290 Ft
10%
Nem elérhető

FIZIK CIPŐK TERRA ATLAS GREY - BLACK (TEX5BPR1K7010)

64.790 Ft 58.290 Ft
10%