Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Nem értékelt
Cikkszám: BF_80243035-89-36
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Northwave
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Szerezhető hűségpontok: 1200

CIPŐ NORTHWAVE ALL TER CORSAIR 2 WMN NŐI SÖTÉTSZÜRKE

Nem értékelt
Cikkszám: BF_80243035-89-36
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Northwave
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Szerezhető hűségpontok: 1200
meret
43.990 Ft
39.590 Ft
10%
Menny.:db

Aquarius VIP Club

Legyél te is részese a közösségünknek!

Csatlakozz hozzánk legyél tagja egy összetartó közösségnek és részesülj folyamatos kedvezményekben!

Szakértő ügyfélszolgálat

Szakértő ügyfélszolgálat

Tapasztalt és segítőkész ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseidre és megoldást nyújtson problémáidra.

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre és a legújabb webes technológiát alkalmazzuk, hogy garantáljuk vásárlóink biztonságát.

Pénzvisszafizetési garancia

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Vásárolj kozkázatmentesen, 14 napig visszafizetjük a vásárlás összegét, ha esetleg elégedetlen vagy a termékkel.

Leírás

Színek:
80243035-89 sötétszürke
Méretek: 36 / 43
Tömege: 335 g
 
A természet töltött intenzív egész napos túrák átéléséhez készült a hegyi ösvényeken. Arra terveztük, hogy élvezze, ne csak elviselje kalandos útját. Ideális gyalogláshoz is, hogy időnként leszállhasson a nyeregből. Damp Evo talp levehető patenttakaró lappal, természetes gumi felülettel a fokozott tapadásért, valamint az EVA belső talpbetéttel az optimalizált ütéscsillapításért. A felsőrész lélegző Ripstop hálóból készült, TPU betétekkel az orrán és sarkán a jobb ütésvédelem érdekében. SLW3 tárcsa, amellye apró lépésenként tudja a finom illeszkedést beállítani, és amelyet egyetlen gombnyomással ki tud nyitni - plusz fölé húzható tépőzáras pánt a személyre szabott illeszkedésért.
 

Mérettáblázat

Figyelem! Fontos! Így rögzítsd helyesen a pedál stoplit a cipőn!

  1. A pedál stopli rögzítése a cipőtalpba csak és kizárólag a pedálhoz kapott eredeti csavarokkal történhet.
  2. Mindig kövesd a pedálgyártó utasításait a stopli rögzítésekor és mindig az általuk ajánlott szerszámokat használd! Ne használj elektromos/légnyomással működő eszközöket!
  3. Miután beállítottad a stopli optimális pozícióját, húzd meg a csavarokat erősen,de soha ne használj 6Nm-nél (60Kgf-cm) nagyobb nyomatékot! Légy óvatos:ha túlságosan erősen húzod meg a csavarokat, akkor azzal károsíthatod a stoplit, a cipőtalpat vagy a belső csavaranyákat, amivel a saját biztonságodat is kockáztatod!
  4. Ha bármilyen kétséged merülne fel a stopli biztonságos rögzítésével kapcsolatban, kérjük keresd fel a szakboltot, ahonnan a cipőt vásároltad és kérd segítségüket a szakszerű beszereléshez!

Így tartsd karban a Northwave cipődet, hogy sokáig szép legyen!

A kerékpározás során erős behatásoknak teszed ki a cipődet is: a por, eső és sár megrövidítheti a cipő élettartamát, ha nem tisztítod optimálisan a lábbelidet. Ugye nem is áll szándékodban betenni ezt a műremeket a mosógépbe?! Semmiképpen ne tégy ilyet! Amennyiben megfelelően gondoskodsz a kerékpáros cipődről, akkor sokáig kényelmes, hű társad lesz a tekerések során és szépsége sem kopik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.