Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Nem értékelt
Cikkszám: PLH_FA003516017
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó: ELITE
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. október 21.
Szerezhető hűségpontok: 3364

VENTILÁTOR ELITE ARIA GÖRGŐZÉSHEZ AKTÍVSZENES SZŰRŐVEL ANT+ B+ VEZÉRLÉS

Nem értékelt
Cikkszám: PLH_FA003516017
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó: ELITE
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. október 21.
Szerezhető hűségpontok: 3364
meret
nincs
110.990 Ft
Menny.:db

Aquarius VIP Club

Legyél te is részese a közösségünknek!

Csatlakozz hozzánk legyél tagja egy összetartó közösségnek és részesülj folyamatos kedvezményekben!

Szakértő ügyfélszolgálat

Szakértő ügyfélszolgálat

Tapasztalt és segítőkész ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseidre és megoldást nyújtson problémáidra.

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre és a legújabb webes technológiát alkalmazzuk, hogy garantáljuk vásárlóink biztonságát.

Pénzvisszafizetési garancia

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Vásárolj kozkázatmentesen, 14 napig visszafizetjük a vásárlás összegét, ha esetleg elégedetlen vagy a termékkel.

Leírás

A "legokosabb" ventilátor a piacon

 

Az Aria az Elite új intelligens ventilátora, amelyet úgy terveztek, hogy pontosan reprodukálja a kültéri utazások érzését egy intelligens légáramlással, amely automatikusan beállítható az edzések intenzitása és adatai alapján, akár 50 km/h sebességig.

A levegőáramlást az edzésadatok automatikusan kezelik

 

Az Aria szükséges integráció az Elite termékek beltéri edzési ökoszisztémájába, mivel maximális kompatibilitást biztosít az érzékelőkkel és eszközökkel, hogy automatikusan szabályozza a légáramlást sebesség, teljesítmény, pulzusszám és testhőmérséklet alapján. Az Elite új intelligens ventilátorának egyik leginnovatívabb funkciója.

A legszélesebb körben kompatibilis érzékelőkkel és eszközökkel

 

Az Aria vezeték nélkül kommunikál az ANT+™ FE-C és ANT+™ sebességmérő eszközökkel és érzékelőkkel, ANT+™ teljesítménymérőkkel, ANT+™ és BLE pulzusmérőkkel és ANT+™ testhőmérséklet-érzékelőkkel, ezért ez a ventilátor az egyik leginkább kompatibilis és legfejlettebb okos. elérhető eszközök.

Ventilátorvezérlés akár a My E-Training alkalmazáson keresztül is

 

Az Elite intelligens ventilátora a My E-Training alkalmazáshoz is csatlakozik, így gyorsan elérheti az összes fő funkciót. Nem kell előfizetned az alkalmazásra, hogy teljes hozzáférést kapj az Aria összes funkciójához a My E-Training oldalon.

 

Az Elite szoftveren keresztül lehetőség van a csatlakoztatni kívánt eszköz vagy érzékelő kiválasztására, a szélenergia százalékos beállítására és néhány speciális beállítás testreszabására az edzési igények alapján.

Tervezői összeállítás, józan és elegáns

 

Az Aria-t az Adriano Design céggel együttműködve tervezték, hogy feltűnő megjelenést biztosítson, amely tökéletesen illeszkedik az Elite beltéri edzési ökoszisztémájába.

 

Ez a ventilátor 10 állítható pozícióval rendelkezik (0°-tól 50°-ig), hogy jobban lefedje a kerékpáros testét, valamint praktikus Elite műbőr fogantyúval rendelkezik, amely megkönnyíti a szállítást a beállítási szakaszban.

 

Az Aria 2 aktívszén szűrőt is tartalmaz, amelyek megszűrik a levegőt az Ön pozíciójában, és eltávolítják az edzés során keletkező szagokat.

Ha a szűrők elhasználódtak, könnyen eltávolíthatja és kicserélheti őket.

Azonnali használat a többfunkciós billentyűzeten keresztül

 

Az Aria kézi üzemmódban is biztosítja funkcióinak azonnali használatát.

A ventilátor egy kis billentyűzettel rendelkezik, amelyen keresztül manuálisan állítható a szél intenzitása 4 sebességfokozatig, és aktiválható a készenléti mód.

 

Ugyanakkor egyszerűen párosíthat több eszközzel vagy érzékelővel az adatforrásra kattintva, így válthat a sebesség, teljesítmény, pulzusszám és testhőmérséklet között.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.