Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Nem értékelt
Cikkszám: BF_80231025-10-42
Elérhetőség: Nem elérhető
Gyártó: Northwave
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. október 23.
Szerezhető hűségpontok: 4028

CIPŐ NORTHWAVE ROAD VELOCE EXTREME FEKETE

Nem értékelt
Cikkszám: BF_80231025-10-42
Elérhetőség: Nem elérhető
Gyártó: Northwave
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. október 23.
Szerezhető hűségpontok: 4028
meret
42
147.990 Ft
132.900 Ft
10%

Aquarius VIP Club

Legyél te is részese a közösségünknek!

Csatlakozz hozzánk legyél tagja egy összetartó közösségnek és részesülj folyamatos kedvezményekben!

Szakértő ügyfélszolgálat

Szakértő ügyfélszolgálat

Tapasztalt és segítőkész ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseidre és megoldást nyújtson problémáidra.

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre és a legújabb webes technológiát alkalmazzuk, hogy garantáljuk vásárlóink biztonságát.

Pénzvisszafizetési garancia

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Vásárolj kozkázatmentesen, 14 napig visszafizetjük a vásárlás összegét, ha esetleg elégedetlen vagy a termékkel.

Leírás

Színek: 80231025-51 fehér

Road
PRO Fit
Méretek: 36-48 (feles méret: 39.5-45.5)
Tömege: 295 g

A Veloce egy olyan projekt, amely az első tervekkel Olaszországban született, a fejlesztés is itt történt az olimpiai- és világbajnok Filippo Ganna támogatásával. A 100%-ban UD karbonból készült, 15-ös merevségi indexszel rendelkező talp a pedálokra történő erőátvitel optimalizálására lett kifejlesztve az exkluzív magas sarokszerkezetnek és a szabadalmaztatott Powershape rendszernek köszönhetően. A gumi sarokbetétek cserélhetőek, hogy a cipő élettartama hosszabb legyen. A nagyobb szellőzőnyílások maximalizálják a ki- és beáramló levegőt. A felsőrészen az aláfutó szerkezet fokozza a lábat körbefogó illeszkedést az egységes záródással. A lézeres vágásokat úgy tervezték, hogy optimalizálják a láb szellőzését és hőszabályozását. Az új és könnyebb Anatomic Reticular Support (ARS 2.0) technológia extra támogatást biztosít, biztosítva a bringás lábának megfelelő helyzetét. A sarokbetét orientált szálakkal megakadályozza, hogy a lábfej kicsússzon a cipőből, így a cipő szilárdan illeszkedik. Az X-Dial által kifejlesztett dupla SLW3 teljesen egyedülálló, amely kétzónás és rendkívül pontos zárást kínál mikrometrikus illeszkedésbeállítással. Két dupla sűrűségű talpbetétet biztosítunk, hogy az illeszkedés még inkább testre szabható legyen: 5 mm-es (slim fit) és 3 mm-es (regular fit). Kiváló a sarokillesztés a külső, és belső saroktámasznak köszönhetően.

Minden másodperc darabja számít, az erő, éppúgy, mint a szenvedély, amit minden pedálfordulatba fektetsz. A Veloce Filippo Ganna világ- és olimpiai bajnokkal együttműködve készült, aki sokat mesél nekünk a sebességről. Utolsó sikerének nyomán olyan cipőt fejlesztettünk ki, amelyek valóban Veloce-ként funkcionálnak, egy olyan koncepciót idézve, amely nemcsak a tiszta sebességet, hanem sok más elemet is magában foglal, amelyek hozzájárulnak a kiváló teljesítmény eléréséhez.

Dupla SLW3
Az X-Dial által kifejlesztett dupla SLW3 teljesen egyedi, két zónás és nagyon pontos záródást kínál mikrometrikus illeszkedési beállítással. Kompakt és könnyű mechanizmusa miatt intelligens, mert egyszerű mozdulattal testre szabható a pontos lábra illesztés.

231107 NW Veloce 6

Anatomic Reticular Support 2.0
Az új, könnyebb Anatómiai Reticular Support technológia extra támogatást biztosít, ami precízen öleli körbe a lábat, hogy a lehető legjobban illeszkedjen. Ez biztosítja a bringás lábának helyes poz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.