Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Nem értékelt
Cikkszám: BF_80214005-50-45
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Northwave
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
Szerezhető hűségpontok: 1061

Cipő NORTHWAVE GRAVEL ROCKSTER FEHÉR

Nem értékelt
Cikkszám: BF_80214005-50-45
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Northwave
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
Szerezhető hűségpontok: 1061
meret
45
57.990 Ft
34.990 Ft
40%

Aquarius VIP Club

Legyél te is részese a közösségünknek!

Csatlakozz hozzánk legyél tagja egy összetartó közösségnek és részesülj folyamatos kedvezményekben!

Szakértő ügyfélszolgálat

Szakértő ügyfélszolgálat

Tapasztalt és segítőkész ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseidre és megoldást nyújtson problémáidra.

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre és a legújabb webes technológiát alkalmazzuk, hogy garantáljuk vásárlóink biztonságát.

Pénzvisszafizetési garancia

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Vásárolj kozkázatmentesen, 14 napig visszafizetjük a vásárlás összegét, ha esetleg elégedetlen vagy a termékkel.

Leírás

 
Kód 80214005-50 fehér
 
Talpmerevség: 10
 
Regular Fit
 
Méretek: 36-48 (39-es felett feles méretek is) • Talp: XC 10, merev és könnyű kivitel, kiváló tapadás a stratégiai pontokon elhelyezett gumibetéteknek köszönhetően, tartós, kopásálló kivitel • Felsőrész: mikroperforált, kiválóan szellőző, körben TPU hőillesztett (thermowelded) protektorokkal, integrált sarokvédelemmel. A nyelven elhelyezett gumis pánttal rögzíthetők a fűzővégek • Záródás: fűzők (2 pár fűzővel: egy szürke és egy narancs színű) • Talpbetét: Race • Tömeg: 315 g. Ha szeretsz túrázni, új helyeken kalandozni, ha nem riadsz meg a nagyobb távolságoktól, ha le mersz térni az aszfaltos utakról és mindezt komfortosan, mégis jó tempóban szeretnéd teljesíteni a gravel kerékpároddal, akkor az új Rockster neked rendeltetett! Ha ezt a modellt választod, akkor egy igazán jól kihasználható, kényelmes és strapabíró társat kapsz a kétkerekű túráidhoz, amiben biztosan nem fogsz csalódni.
 
 
XC 10 - talpmerevség: 10
 
nw carbon xc 10
 
Nagyon merev és könnyű, teljesítményorientált talp. A csúcskategóriás modellekhez hasonló, minimalista talpmintázat és az extra TPU betétek remek tapadást és jó kopásállóságot biztosítanak. A talpközép flexibilis zónája növeli a kényelmet, így hosszú távokon is elkerülhető a lábzsibbadás.
 
Hőillesztés – THERMOWELDED
 
nw thermowelded
 
Hőillesztéssel rögzített (thermowelded), többrétegű konstrukció. Nagyméretű, integrált, hálós szellőző blokkok a cipők felső részén, melyeket extravékony anyagokból álló, megerősített panelek vesznek körül, így a pazar szellőzés mellett megfelelő stabilitást is biztosítanak. Kiválóan idomulnak minden lábformához, és kényelmes, szellős viseletet biztosítanak tekerés közben, akár extrameleg időben is.
 
Fit
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.