Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Nem értékelt
Cikkszám: PLH_SLNW100B
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: CATEYE
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Szerezhető hűségpontok: 764

LÁMPA CATEYE SYNC WEARABLE SL-NW100 RUHÁRA TEHETŐ PIROS USB TÖLT{2/4-10/10}

Nem értékelt
Cikkszám: PLH_SLNW100B
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: CATEYE
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Szerezhető hűségpontok: 764
27.990 Ft
25.190 Ft
10%
Menny.:db

Aquarius VIP Club

Legyél te is részese a közösségünknek!

Csatlakozz hozzánk legyél tagja egy összetartó közösségnek és részesülj folyamatos kedvezményekben!

Szakértő ügyfélszolgálat

Szakértő ügyfélszolgálat

Tapasztalt és segítőkész ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseidre és megoldást nyújtson problémáidra.

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre és a legújabb webes technológiát alkalmazzuk, hogy garantáljuk vásárlóink biztonságát.

Pénzvisszafizetési garancia

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Vásárolj kozkázatmentesen, 14 napig visszafizetjük a vásárlás összegét, ha esetleg elégedetlen vagy a termékkel.

Leírás

CatEyeSYNC™ – EGY Érintős vezérlés – Kapcsolja fel egy lámpát, és az összes CatEyeSYNC™ lámpa kigyullad. A vezeték nélküli technológiát használó CatEyeSYNC™ lámpák megkönnyítik az összes lámpa szinkronizálását, hogy egyben működjenek. Ellenőrizze az akkumulátor töltöttségi szintjét, testre szabja a módokat, állítsa be a fékezési módot, és szinkronizálja a vakuminta beállításait okostelefonjával. Az egyszerű és kiváló 360 fokos láthatóság egyetlen érintésre van, akár 7 szinkronizált lámpával, hogy egyként működjön. (A többi CatEyeSYNC™ világítási lehetőség, amely hozzáadható a SYNC Wearable rendszerhez, a SYNC Core és a SYNC Kinetic.) A CatEyeSYNC™ család többi lámpájával együtt használva a SYNC Wearable extra lehetőséget biztosít a láthatóságra, akár nappal, akár éjszaka. A mobilalkalmazás segítségével a SYNC Wearable szinkronizálható a SYNC Core és a SYNC Kinetic szoftverekkel a 360 fokos láthatóság érdekében. Nézze meg a CatEyeSYNC™ webhelyet! Újratölthető, hordható biztonsági lámpa, Felpattintható tartó a hátizsákokra, nyeregtáskákra vagy ruházatra való egyszerű felszereléshez, Gumi hevederes kerékpártartó tartozék, Kiváló nappali láthatóság Daytime HyperFlash módban,A Group Ride mód szembarát a mögötte haladó csapatversenyzők számára, Kiváló oldalsó láthatóság, OptiCube™ lencsetechnológia, Lítium-ion polimer újratölthető akkumulátor, USB újratölthető (mikro-USB kábel mellékelve), Alacsony akkumulátor jelző, 6 üzemmód *Töltési idő: 2,5 óra, Üzemmód memória funkció. Akkumulátor automatikus mentése (Az üzemmód automatikusan villogásra vált, ha az akkumulátor töltöttsége lemerül) A lámpák párosításához az okostelefon CatEyeSYNC™ alkalmazására van szükség. Vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy okostelefonja kompatibilis-e. CatEyeSYNC™ kompatibilis eszközök listája. A CatEyeSYNC™ lámpák firmware-frissítéséhez internetkapcsolattal rendelkező PC vagy Mac szükséges.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.