Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nem értékelt
Cikkszám: KLS_8585019391155
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Kellys
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 25.
Szerezhető hűségpontok: 118

Első világítás KLS REVOLT

Nem értékelt
Cikkszám: KLS_8585019391155
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Kellys
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 25.
Szerezhető hűségpontok: 118
3.890 Ft
Menny.:db

Aquarius VIP Club

Legyél te is részese a közösségünknek!

Csatlakozz hozzánk legyél tagja egy összetartó közösségnek és részesülj folyamatos kedvezményekben!

Szakértő ügyfélszolgálat

Szakértő ügyfélszolgálat

Tapasztalt és segítőkész ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseidre és megoldást nyújtson problémáidra.

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre és a legújabb webes technológiát alkalmazzuk, hogy garantáljuk vásárlóink biztonságát.

Pénzvisszafizetési garancia

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Vásárolj kozkázatmentesen, 14 napig visszafizetjük a vásárlás összegét, ha esetleg elégedetlen vagy a termékkel.

Leírás

A KLS REVOLT egy általános első MTB lámpa átlagon felüli szélességű optikával, amely minden helyet, amelyet látnia kell, megfelelően megvilágít. A szilikonszíjnak köszönhetően jól kezelhető és könnyen beállítható, így ez a lámpa minden fényviszonyhoz kiválóan alkalmas.   •      A széles látószögű optika megvilágítja az oldalra eső és közvetlenül a kerékpár előtt lévő terepet. Ez segít a nehéz terepen való manőverezésben – ugyanis „kanyarba” világít. Egyúttal megvilágítja a közvetlenül a kerékpár előtt lévő nehéz akadályokat, amelyeket nagyon óvatosan kell megkerülni. •      Az erős középső fénysugár hatékonyan megvilágítja a távolban lévő tárgyakat. •      A fénysugár „felülről leszelt” – hogy ne vakítsa el a közúti közlekedés többi résztvevőit. •      A lámpa egyszerűen rögzíthető a rugalmas szilikon ergo-szíj segítségével, amely 360 fokban elfordítható, így szinte bármire könnyen felszerelhető. Ez a szíj széles platformmal is rendelkezik, amely jobb rögzítést tesz lehetővé a kormányon, így a lámpa stabil helyzetben marad az erős ütések vagy a hosszantartó rezgések esetén is. •      A lámpa hátizsákban történő véletlenszerű bekapcsolásával szembeni védelem – a lámpa bekapcsolásához nyomja meg 2× a nyomógombot, kikapcsolásához tartsa a gombot lenyomva. •      Az ergonomikus nyomógombot bármikor kitapintja, amikor csak szüksége van rá.     RÉSZLETES INFORMÁCIÓK Fényteljesítmény: 50 lm Fényforrás: 1× LED Funkciók: 100 %, 25 %, Villogás Az elem működési ideje: 48 óra (100 %), 195 óra (25 %), 300 óra (villogás) Elem típusa: 2× AA (a csomagolás része) IPX 4 (Vízálló)   VÁLTOZATOK Szín: Fekete   TARTOZÉKOK 2× AA típusú elem Használati útmutató   KOMPATIBILITÁS Valamennyi hagyományos méretű kormányra szerelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.