Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Nem értékelt
Cikkszám: PLH_FA003516020
Elérhetőség: Nem elérhető
Gyártó: ELITE
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. október 23.
Szerezhető hűségpontok: 8424

GÖRGŐ ELITE INTERAKTÍV DIRETO XR WATTMÉRŐS 1,5%(24%)+ Zwift Cog and Click

Nem értékelt
Cikkszám: PLH_FA003516020
Elérhetőség: Nem elérhető
Gyártó: ELITE
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. október 23.
Szerezhető hűségpontok: 8424
meret
nincs
277.990 Ft

Aquarius VIP Club

Legyél te is részese a közösségünknek!

Csatlakozz hozzánk legyél tagja egy összetartó közösségnek és részesülj folyamatos kedvezményekben!

Szakértő ügyfélszolgálat

Szakértő ügyfélszolgálat

Tapasztalt és segítőkész ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseidre és megoldást nyújtson problémáidra.

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre és a legújabb webes technológiát alkalmazzuk, hogy garantáljuk vásárlóink biztonságát.

Pénzvisszafizetési garancia

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Vásárolj kozkázatmentesen, 14 napig visszafizetjük a vásárlás összegét, ha esetleg elégedetlen vagy a termékkel.

Leírás

A Direto XR új korszakba lép a Zwift Cog és Click integrációjával.

 

A Direto XR sorozat új verziója eltávolítja a kazettát az előre telepített Zwift Cog-gal, így azonnali beállítást és széleskörű kompatibilitást biztosít minden 8-12 sebességes sebességváltóval rendelkező kerékpárral.

 

A Zwift Click-el, a Zwift vezérlőjével virtuálisan válthat és beállíthatja az intelligens tréner ellenállását, szimulálva a váltásokat 24 virtuális sebességfokozattal.

 

A Zwift rendszer nem csak sima és csendes utazást garantál, de használatra is kész, így az azonnali beállítással minden eddiginél egyszerűbbé válik az edzésélmény, tökéletes azok számára, akiknek több, különböző sebességű kazettával rendelkező kerékpárjuk van.

 

Az Elite legikonikusabb intelligens trénerei közül a Zwift Cog and Click-el ellátott Direto XR kiemelkedik a sorozat legfejlettebb edzőjeként, magas szintű funkciókkal, például az integrált teljesítménymérővel, amely ±1,5 pontosságú teljesítménymérést tesz lehetővé. %.

 

Ez a tréner emellett egyre stabilabb teljesítményadatokat is kínál ERG módban, négy különböző Power Smoothing opciót a teljesítményadatok megjelenítéséhez (elérhető a My E-Trainingen), az "Easy Start"-t az intervallum folytatását megkönnyítő, az érzékeny Supertuck-ot a Zwift-en és a Bridge funkciókat a pulzusszámhoz. monitorok és ütemérzékelők.

„Közösség által ellenőrizve” ikon

Előre telepített Zwift fogaskerékkel

 

A Direto XR sorozat új verziója kiküszöböli a kazettát az előre telepített Zwift Cog-nak köszönhetően, amely széleskörű kompatibilitást kínál minden 8/9/10/11/12 sebességváltóval rendelkező kerékpárral, anélkül, hogy a váltót be kellene állítani.

 

A Zwift rendszer integrált, lehetővé téve a gyors és egyszerű beállítást. Különböző kerékpárosok számára tökéletes, mivel lehetőséget ad arra is, hogy különféle sebességkazettákkal felszerelt kerékpárokat csatlakoztasson az intelligens edzőhöz.

 

Ha inkább a kazetta által biztosított valódi váltást részesíti előnyben, akkor eltávolíthatja a Zwift Cogot, és behelyezheti saját 9-12 sebességes kazettáját, akárcsak egy szabványos Direto XR(-T) esetében.

Virtuális váltás a Zwift Click segítségével

 

A váltást a Zwift Click kezeli, egy kétgombos vezérlő, amely lehetővé teszi a virtuális váltást, beállítva az edző ellenállását, hogy szimulálja a sebességváltást 24 előre beállított virtuális sebességfokozattal. A rendszer lineáris egyedi váltórendszert kínál, amely könnyen állítható a két egyszerű kapcsolóval. gombok a Zwift Click-en, amelyeket bármilyen típusú útra, síkságra vagy időmérő kormányra szerelhet.

 

A virtuális váltás csak a Zwifttel kompatibilis. Ha más beltéri edzésalkalmazásokat szeretne használni, egyszerűen eltávolíthatja a Zwift Cogot, és cserélheti ki a választott kazettára (a kazettát nem tartalmazza).

Fejlett adatfigyelés beépített teljesítménymérővel

 

A Zwift Cog and Click funkcióval ellátott Direto XR fejlett teljesítményfigyelést kínál, hogy maximalizálja a teljesítményt, és elemezze a kerékpáros edzések során elért fejlődést.

 

Az integrált teljesítménymérővel, az OTS-sel (Optical Torque Sensor) felszerelt otthoni tréner ± 1,5%-os pontossággal nyújt precíz teljesítményadatokat.

 

A Zwift Cog and Click funkcióval ellátott Direto XR-rel négy teljesítményadat-megjelenítési opcióhoz is hozzáférhet a My E-Trainingen elérhető „Power Smoothing” funkcióval. Ez lehetővé teszi az energiaadatok zökkenőmentes megjelenítését egy stabil és szinkronizált megjelenítésen keresztül, kiküszöbölve az ingadozásokat.

 

A praktikus "Easy Start" funkció megkönnyíti az intervallumok újraindítását rövid pedálszünetek után, kényelmes és hatékony edzésélményt biztosítva.

 

A nagy sebességű teljesítménymérő adatleolvasása lehetővé teszi a gyors átállást a Supertuck pozícióba a Zwift versenyeken. A Zwift Cog and Click funkcióval ellátott Direto XR azonnal észleli, amikor abbahagyja a pedálozást, így a Zwift zökkenőmentesen aktiválhatja a Supertuckot az avatarodhoz.

Nagy teljesítmény akár 24%-os lejtéssel

 

A Zwift Cog and Click funkcióval ellátott Direto XR kihívást jelent a határok feszegetésére, és automatikusan kezeli az ellenállást, hogy akár 24%-ig reprodukálja az extrém meredekségeket. Készüljön fel a legigényesebb hegymászók meghódítására, mint például a Passo dello Stelvio és a Mont Ventoux!

 

Az Elite kormánykormányzással rendelkező gradiens szimulátorának, a Rizernek a támogatásával edzése a valóság új szintjére emelkedik. Automatikus vázmozgásokat tartalmaz, amelyek az emelkedőket és ereszkedéseket szimulálják a soha nem látott valósághű élmény érdekében, valamint a kormány balra vagy jobbra kormányzásának képessége, hogy hűen megismételje a szabadtéri kerékpárján végzett mozgásokat.

 

A még magával ragadóbb edzéshez végezze el a beállítást az Aria-val, az Elite intelligens ventilátorával, amely az Ön sebessége, teljesítménye, pulzusszáma és testhőmérséklete alapján állíthatja be a szél intenzitását, így kényelmes, motiváló és valósághű környezetet biztosít az edzések során.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.