Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Nem értékelt
Cikkszám: PLH_FA003516021
Elérhetőség: Nem elérhető
Gyártó: ELITE
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. október 23.
Szerezhető hűségpontok: 13940

GÖRGŐ ELITE SQUARE KERÉKPÁR DIRETO/SUITO/JUSTORA ÉS RIZERHEZ

Nem értékelt
Cikkszám: PLH_FA003516021
Elérhetőség: Nem elérhető
Gyártó: ELITE
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. október 23.
Szerezhető hűségpontok: 13940
meret
nincs
459.990 Ft

Aquarius VIP Club

Legyél te is részese a közösségünknek!

Csatlakozz hozzánk legyél tagja egy összetartó közösségnek és részesülj folyamatos kedvezményekben!

Szakértő ügyfélszolgálat

Szakértő ügyfélszolgálat

Tapasztalt és segítőkész ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseidre és megoldást nyújtson problémáidra.

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre és a legújabb webes technológiát alkalmazzuk, hogy garantáljuk vásárlóink biztonságát.

Pénzvisszafizetési garancia

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Vásárolj kozkázatmentesen, 14 napig visszafizetjük a vásárlás összegét, ha esetleg elégedetlen vagy a termékkel.

Leírás

A Square Smart Frame debütál az intelligens kerékpáros kiegészítők ökoszisztémájában, hogy átalakítsa edzési rutinját, agilisabbá, kényelmesebbé és technológiailag fejlettebbé téve azt.

 

A Square egy intelligens váz csúcskategóriás virtuális váltással, amely lehetővé teszi a kezelőszervek testreszabását és precíz hozzáigazítását a nagy gyártók (Shimano, SRAM és Campagnolo) sebességváltó rendszereihez, hogy a kerékpár alkatrészeit a pontos sebességbeállításig reprodukálja. .

Testreszabhatja a kazettán lévő fogaskerekek és fogak számát, az egyes lánctányérok fogainak számát, vagy választhat az előre beállított profilok vagy a kényelmes szekvenciális váltás közül a dedikált Square alkalmazáson keresztül.

 

A váltás érzése valósághű: csak úgy működtesse a kormány karjait és gombjait, mint a kültéri kerékpáron.

 

Az ékszíjhajtás sima, egyenletes pedállöketet kínál zaj és rezgés nélkül: a Square-szel az edzések verhetetlen csendet érnek el.

 

A Square teljesen állítható, és nagyszerű alkalmazkodóképességet kínál a különböző méretű kerékpárosok számára, hét beállítási lehetőséggel a nyereg magasságához, dőlésszögéhez és előre-hátra pozíciójához, kormánymagasságához és előre-hátra helyzetéhez, felső csőhosszához és hajtókar hosszához.

 

Moduláris felépítésével olyan kerékpáros konfigurációt biztosít, amely mindig bővíthető végtelen konfigurációs és működési lehetőségekkel, akár az iparág legnépszerűbb intelligens edzőivel, akár az Elite beltéri ökoszisztéma fájdalombarlangjának legfejlettebb kiegészítőivel párosítva: kompatibilis a Rizerrel , A Square valós vázdőlést és kormányzást tesz lehetővé, ha csatlakoztatva van az Elite lejtőszimulátorához.

Virtuális váltás és testreszabható áttétel

 

Az Elite Smart Frame magas szintű virtuális váltórendszerrel rendelkezik, amely széles körű testreszabási lehetőségeket kínál a sebességfokozat-konfiguráció során.

 

A Square lehetővé teszi a három fő gyártó, a Shimano, az SRAM és a Campagnolo megismétlését a fogaskerekek és lánckerekek testreszabható konfigurációival, hogy pontosan lemásolják kerékpárja hajtásláncát.

 

Az első használatkor egyszerűen válassza ki a kívánt váltórendszert a dedikált Square alkalmazásban, hogy utánozza a fő gyártók hajtáslánc-csoportjait 13 testreszabható előre beállított értékkel, lehetővé téve a sebességváltók testreszabását, beleértve a fokozatok számát és a kazettán lévő fogak számát.

 

A Square kétféle előre beállított profilt is kínál: fogaskerekekhez és fogasokhoz, különböző pályatípusokra osztva (Flat Rides, Mountain Climbs, Hilly Courses). Alternatív megoldásként azonnal használhat egy kényelmes, előre beállított Shimano 12-sebességes profilt (11-30).

 

Ezenkívül tartalmaz egy személyre szabható szekvenciális váltórendszert, amely 5 és 24 szint között változtatható ellenállási szintekkel rendelkezik.

 

Végül a kormányon lévő kar- és gombrendszereket ugyanúgy működtesse, mint a kültéri kerékpáron.

Többfunkciós kormány

 

A Square kormányon két kar vezérlőelem található, amelyek lehetővé teszik az edzésalkalmazások számára, hogy olyan speciális vezérlőket integráljanak, mint a Zwift Play, és érintésmentes interakciót biztosítsanak az edzési platformot futtató képernyővel.

 

A kormány ugyanazokat a váltó- és fékezési gombokat és karokat tartalmazza, mint a Shimano, SRAM vagy Campagnolo váltórendszerrel szerelt kerékpárokon, ugyanúgy elhelyezve és a Square-en.

 

Mindegyik vezérlő 10 gombbal van felszerelve: négy gomb a Zwift vagy más alkalmazások vezérlésére, egy az Aria, az Elite intelligens ventilátorának intenzitásának vezérlésére, közvetlenül a Square-ről, ha csatlakoztatva van; egy gomb a virtuális kormányzáshoz a Zwift-en, hogy az avatárod balra vagy jobbra mozogjon a pályán, két váltógomb, egy a Campagnolo váltásához, és egy fékgomb, amelyet a fékkarral lehet aktiválni.

 

A karok és gombok kombinációi és megnyomása további vezérléseket tesz lehetővé, például kiterjesztett váltást, váltást a kézi és szimulációs módok között az Aria segítségével, vagy az egyik profilról a másikra.

A kormány specifikációi

 

A gombok és kezelőszervek a markolat és a kormány felett helyezkednek el a kényelmes és akadálymentes fogás érdekében. Ideális a helyes testtartás megtartásához edzés közben és a gombok egyszerű használatához.

 

A kormány szélessége 420 mm, 6°-os kitöréssel. Tökéletes a maximális kényelem biztosítására hosszú edzések vagy extrém versenyek során.

 

A kormány kényelmét a puha, csúszásmentes szilikon borítású markolat fokozza, mint a legtöbb igazi kerékpár. Amellett, hogy kényelmesebb érzést nyújtanak, biztosabb fogást és nagyobb tartósságot biztosítanak az idő múlásával.

 

A Square tartalmaz egy előre telepített Garmin-kompatibilis tartót, így kompatibilis a piac legnépszerűbb kerékpáros számítógépeivel.

„Közösség által ellenőrizve” ikon

Teljesen testreszabható XS-től XL-ig

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.