Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nem értékelt
Cikkszám: HAL_346
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: MUC OFF
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 18.
Szerezhető hűségpontok: 197

Muc Off Krém Fenék Chamois 100ml

Nem értékelt
Cikkszám: HAL_346
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: MUC OFF
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 18.
Szerezhető hűségpontok: 197
meret
nincs
6.490 Ft
Menny.:db

Aquarius VIP Club

Legyél te is részese a közösségünknek!

Csatlakozz hozzánk legyél tagja egy összetartó közösségnek és részesülj folyamatos kedvezményekben!

Szakértő ügyfélszolgálat

Szakértő ügyfélszolgálat

Tapasztalt és segítőkész ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseidre és megoldást nyújtson problémáidra.

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre és a legújabb webes technológiát alkalmazzuk, hogy garantáljuk vásárlóink biztonságát.

Pénzvisszafizetési garancia

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Vásárolj kozkázatmentesen, 14 napig visszafizetjük a vásárlás összegét, ha esetleg elégedetlen vagy a termékkel.

Leírás

Volt már, hogy egy hosszabb bringázás alatt vagy után égő, fájó érzésű volt a feneked? Esetleg kipattogott? Ez azért van mert a sós izzadság és a szivacs betét dörzsölő kölcsönhatása a fenekünket extrém módon irritálja.

Erre megoldás a Muc-Off Chamois krém, ami egyben hidratála és védi a fenekünket a tekerés alatt. Anti-bakteriális és provitamin hatása kellemes hidratált érzést biztosít. Ne izgulj nem a fenekedet kell bekenni hanem a kerékpáros nadrág betétjét. Próbáld ki és teljesen más érzés lesz a tekerés!

Sokat edzel, vagy csak hobby sportoló vagy? Biztos okozott már problémát, hogy a nyereg, a kerékpáros betét, és az izzadság kölcsönhatása irritálja a fenekünket és kellemetlen égő fájó érzést okozott. 2015-ben elhatároztuk, hogy felhasználva a 25 éves tapasztalatunkkat és profi csapataink és sportolóinkkal közösen létrehozzuk a piac legjobb hidratáló kerékpáros krémjét, ami megoldja a kellemetlen irritációt. Az eredmény egy speciálisan kialakított krém, amely bőr teljes mélységében, minden körülmények között, hosszú távon hidratálja és védi a fenekünk. Hisszük, hogy a lejobb krémet hoztuk létre! Kizárólag természetes összetevőket használtunk, parabén és toxin mentes! Provitamin tartalma elősegíti a tartós hidratált érzést a bőrön. Úgy terveztük, hogy védőréteget képezzen és megakadályozza a bőr sérülését az érzékeny területeken. Anti-bakteriális hatású! Elsődlegesen kerékpárosok számára alakítottuk ki de bármilyen sportban megálja a helyét ahol dörzsölő kölcsönhatás éri a bőrünket. Tartalmaz: Shea vajat, aloe vera kivonatot, ásványi olajokat, gyógynövény kivonatokat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.