Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Nem értékelt
Cikkszám: ASP_00086469
Elérhetőség: Nem elérhető
Gyártó: FIZIK
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 12.
Szerezhető hűségpontok: 3049

FIZIK NYEREG VENTO ARGO R3 - 140MM ADAPTIVE

Nem értékelt
Cikkszám: ASP_00086469
Elérhetőség: Nem elérhető
Gyártó: FIZIK
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 12.
Szerezhető hűségpontok: 3049
100.605 Ft

Aquarius VIP Club

Legyél te is részese a közösségünknek!

Csatlakozz hozzánk legyél tagja egy összetartó közösségnek és részesülj folyamatos kedvezményekben!

Szakértő ügyfélszolgálat

Szakértő ügyfélszolgálat

Tapasztalt és segítőkész ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseidre és megoldást nyújtson problémáidra.

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre és a legújabb webes technológiát alkalmazzuk, hogy garantáljuk vásárlóink biztonságát.

Pénzvisszafizetési garancia

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Vásárolj kozkázatmentesen, 14 napig visszafizetjük a vásárlás összegét, ha esetleg elégedetlen vagy a termékkel.

Leírás

Adaptív: Carbon® Digital Light Synthesis™ 3D-nyomtatási technológia, amely zökkenőmentesen megtervezett zónapárnázást kínál
Argo: sokoldalú, rövid orrú nyereg, amely stabilitást biztosít és enyhíti a lágy szövetekre nehezedő nyomást
R3: egy futásnak megfelelő, karbon erősítésű nylon héj és egy Kium üreges sín kombinációja nagy szilárdság/tömeg aránnyal

A Fizik Adaptive 3D-nyomtatott párnázás végre az Argo családra is kiterjed, tökéletes párosítást biztosítva azok számára, akik kivételes, hosszan tartó kényelemre vágynak egy sokoldalú platformon, amely stabilitást és egyensúlyt is biztosít.



3D-nyomtatott párnázás

A digitális 3D nyomtatás fejlődése lehetővé tette számunkra, hogy új nyerget fejlesszünk ki a hagyományos gyártási módszerek és anyagok által támasztott korlátok és korlátok nélkül. Az Adaptive nyeregpárnát a Carbon készítette a forradalmi Digital Light Synthesis technológiájuk segítségével. A DLS egy additív gyártási eljárás, amely digitális ultraibolya fényvetítést, oxigénáteresztő optikát és programozható folyékony gyantákat használ a kiváló mechanikai tulajdonságokkal, felbontással és felületi minőséggel rendelkező alkatrészek előállítására.


fizik-vento-argo-adaptív-R3-sokoldalú-könnyű-versenynyereg

Testre szabott zónapárnázás

A széntechnológia segítségével a biomechanika és a mérnökök példátlan lehetőséget kínálnak: több funkcionális zónát tervezzenek és gyártsanak a nyeregben, mindegyiket külön hangolva az adott mechanikai tulajdonságokra. Ezen kulcsfontosságú funkcionális zónák mindegyike egyedi párnázásra és mechanikai reakcióra lett kialakítva, fokozatosan és zökkenőmentesen összekapcsolva ugyanabban a párnázatban. Az eredmény? 60%-kal csökkenti a csúcsnyomást a jobb súlyeloszlásnak köszönhetően a nagyobb kényelem érdekében a teljes nyeregfelületen.



Argo minden úthoz

A legsokoldalúbb nyeregformánk, az Argo számos kerékpáron és felülettípuson otthonosan mozog. Akár sima aszfalton gurul, akár műszaki terepen navigál, az Argo-t úgy tervezték, hogy segítsen a versenyzőknek jobb testtartást találni, jobban ültetett helyzetbe helyezve őket a nagyobb stabilitás és a jobb súlyeloszlás érdekében. Ezenkívül a rövidebb, leejtős kialakítás kiváló támogatást nyújt erőteljes, aerodinamikus pedálozási pozícióban.


fizik-vento-argo-adaptív-R3-cut-out-short-orr-nyereg

Tervezés, tesztelés, vezetés

Az ideális Adaptív komfortzónák kialakítása érdekében a profi kerékpárosok és amatőr versenyzők különböző vezetési pozícióit és nyomáspontjait tanulmányoztuk a fizik laborban és szabad utakon, kavicsos pályákon és ösvényeken egyaránt. Minden fejlesztési fázis során az új iterációkat gondosan tesztelték, nagy hangsúlyt fektetve annak megértésére, hogyan változnak a nyomásminták a kerékpárok különböző geometriáitól, vezetési pozícióitól és felülettípusaitól függően.



Hosszan tartó teljesítmény

A nyereg nagyon könnyen tisztítható. Még a legmocskosabb útsárral, kavicsporral vagy ösvénypermettel is mindössze annyit kell tennie, hogy egyszerűen le kell önteni vízzel. Ami bejön, az ki is jön. A legszigorúbb teszteken vetettük alá, szigorú protokollok betartásával szimulálva a gyorsított időjárási hatásokat, az UV-öregedést és a kopásállóságot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.