Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Nem értékelt
Cikkszám: BF_80233001-10-43
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Northwave
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Szerezhető hűségpontok: 1609

CIPŐ NORTHWAVE ALL TER ROCKIT PLUS FEKETE

Nem értékelt
Cikkszám: BF_80233001-10-43
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Northwave
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Szerezhető hűségpontok: 1609
meret
58.990 Ft
53.090 Ft
10%
Menny.:db

Aquarius VIP Club

Legyél te is részese a közösségünknek!

Csatlakozz hozzánk legyél tagja egy összetartó közösségnek és részesülj folyamatos kedvezményekben!

Szakértő ügyfélszolgálat

Szakértő ügyfélszolgálat

Tapasztalt és segítőkész ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseidre és megoldást nyújtson problémáidra.

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre és a legújabb webes technológiát alkalmazzuk, hogy garantáljuk vásárlóink biztonságát.

Pénzvisszafizetési garancia

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Vásárolj kozkázatmentesen, 14 napig visszafizetjük a vásárlás összegét, ha esetleg elégedetlen vagy a termékkel.

Leírás

80233001-10 fekete, 80233001-21 sötétkék

Fit: Regular
Vibram Wolftrax klipsz nélküli talp, amelyet úgy terveztek, hogy páratlan tapadást biztosítson a vonóerő és a fékezés terén nedves és száraz felületeken egyaránt. Optimalizált forma a könnyű be- és kicsatlakozáshoz, valamint éles sarkak a tapadás és a fékezés fokozásához. EVA középtalp a súlycsökkentés és a jobb ütéscsillapítás érdekében. A felsőrész PU és Ripstop kombinációja, az elülső lábfejre helyezett TPU kopásgátló betétekkel. Az egyszerű és egyenletes zárórendszert az SLW3 tárcsa garantálja, az egyetlen fokozatmentes kioldással, amely lehetővé teszi a cipő gyors és intuitív módon történő milliméteres beállítását.

Szabadság minden terepen
Trail-ek, poros, fehér Gravel utak, Bike packing és egy gyors megálló a szupermarketben egy sörért és egy gyors szendvicsért, mielőtt visszatérsz a kalandodhoz. Erre gondoltunk, amikor megálmodtuk a Rockit Plus-t. És mi a helyzet veled? Milyen hőstettet tervezel holnapra?

X-Dial SLW3
Az X-Dial által kifejlesztett SLW3 teljesen egyedülálló, és ultragyors, mikrometrikus rögzítést kínál. Ez a kompakt mechanizmus nagyon könnyű és intuitív, csak el kell fordítani a tárcsát a gyors és pontos záráshoz.

Kényelem és tartósság
EVA középtalp a súlycsökkentés és a jobb ütéscsillapítás érdekében. A felsőrész a PU és a Ripstop anyagot kombinálja az elülső lábfejre helyezett TPU kopásgátló betétekkel.

WOLFTRAX VIBRAM talp
Vibram clipless talp optimalizált formával, amely megkönnyíti a pedálra való felcsatolást, majd lecsatolást. A Wolftrax talp nagy lapos területtel a felcsatolási pont körül tapadást és stabilitást biztosít, nem csak kerékpározás közben, hanem akkor is, amikor le kell szállni a kerékpárról és sétálni kell. A futófelületet nagyméretű és széles nyomófelületekkel tervezték, amelyek tapadást és irányíthatóságot biztosítanak mindenféle terepen, nedves és száraz úton egyaránt.

 

Mérettáblázat

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.