Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RUDY PROJECT

Egy kis háttér a Rudy Project Eyewear sportteljesítményű szemüvegekről.

Rudy Barbazza, az olasz napszemüveg- és sportszeripar úttörője, 1985-ben megalapította a Rudy Projectet. Elképzelése, valamint a technológia és innováció iránti elkötelezettsége révén Rudy olyan vállalatot és kreatív környezetet hozott létre, amely számos „elsőt” ért el a szemüveggyártásban. , szemüveg és sisak.

Rudy az évek során a sportolók szponzorálásának és támogatásának bajnoka volt a verseny minden szintjén. Nem csoda, hogy a Rudy Project termékeket számos nagyság viselte, köztük Bernard Hinault, Miguel Indurain, Jan Ullrich, Erik Zabel, Claudio Chiappucci, Abraham Olano, Michellie Jones, Spencer Smith, Laurence LeBoucher és még számtalan más.

A szemüveg fontossága.

Kerékpározás közben aki találkozott már „bogárrajjal” szemüveg nélkül az biztos elgondolkodott a szemüveg használatán. Ilyenkor érdemes megtervezni, hogy milyen körülmények között használjuk majd. Amennyiben lehetnek olyan zavaró körülmények mint a sürü erdő vagy egy egy sötétedés utáni bicajozás… Ilyen esetben érdemes szemügyre venni egy fotókromatikus lencsével kapható szemüveg viselését. Mit is jelent a szó fotókromatikus: a lencse pillanatnyi fényviszonyokhoz alkalmazkodva változtatja a sötétségi tónusát, a színét. Mindent az aktuális UV-fény erősség hatására teszi főleg a szabadban történő használat során. A Rudy Project lencséi a piacon a legjobbnak számítanak, nagyon gyors reakcióidejük /néhány másodperc/ és törhetetlen tulajdonságuk miatt. Úgynevezett munkatartomány skálája 9-74% terjed, ez kimagasló értéknek számít. És ha ez számít az amerikai hadsereg a mai napig használja a lencse eredeti alapanyagát repülőgépek, helikopterek szélvédőjéhez, ami csak nagyon komoly minősítéssel lehetséges. És ha mindez nem volna elégmeggyőző gondoljunk bele hogy egyszerűen feltesszük a Rudy szemüvegünket amivel vakító tapsütésben borus időben sötétedés után is sportolhatunk anélkül, hogy szemünk védelméről egy pillanatra is lemondanánk és a lencse csere és bénázás is a múlté.
 

Rendezés: