Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Nem értékelt
Cikkszám: BKL_222724
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Magura
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
Szerezhető hűségpontok: 6543

Magura Vyron MDS-V3 vezeték nélküli dropper nyeregcső [30.9 mm, 150 mm]

Nem értékelt
Cikkszám: BKL_222724
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Magura
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
Szerezhető hűségpontok: 6543
239.900 Ft
215.900 Ft
10%
Menny.:db

Aquarius VIP Club

Legyél te is részese a közösségünknek!

Csatlakozz hozzánk legyél tagja egy összetartó közösségnek és részesülj folyamatos kedvezményekben!

Szakértő ügyfélszolgálat

Szakértő ügyfélszolgálat

Tapasztalt és segítőkész ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseidre és megoldást nyújtson problémáidra.

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre és a legújabb webes technológiát alkalmazzuk, hogy garantáljuk vásárlóink biztonságát.

Pénzvisszafizetési garancia

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Vásárolj kozkázatmentesen, 14 napig visszafizetjük a vásárlás összegét, ha esetleg elégedetlen vagy a termékkel.

Leírás

A VYRON tiszta lappal indult, így most egy teljesen új belső rendszerrel és új elektronikával dicsekedhet, illetve egy rendkívül ergonomikus távirányítóval. A leginkább figyelemreméltó az, hogy váltottak a korábban használt ANT alapú kommunikációról nagy sebességű Bluetooth alapú jelátvitelre, ezzel még intuitívabbá téve a droppert, mint valaha. A hüvelykujjad és nem az actuator dönti el, hogy milyen magasságra álljon be nyeregcsöved.

100 mm, 125 mm, 150 mm és 175 mm-es utakkal, illetve 30,9 mm és 31,6 mm átmérő változatokkal elérhető. Ez azt jelenti, hogy a VYRON nyeregcső a vázméretek széles skálájának megfelelő választás lehet mindenkinek cross country-tól enduróig.

A csúcsminőségnek nem kell drágának lennie. A vonzó fogyasztói árnak köszönhetően nem a versenypálya az egyetlen hely, ahol a VYRON maga mögött hagyja a mezőnyt. Ami felbecsülhetetlen. az az élvezet, amit érzel miközben használod.

Felszerelése ugyanolyan egyszerű, mint használata: tedd be a nyeregcsövet, rakd fel a nyerget és már indulhatsz is! Bizony, nincs elírás! Az új VYRON-nak NINCSENEK RENDEZETLEN KÁBELEI , így időt és pénzt is megtakaríthatsz!

A sár és a kosz nem probléma a VYRON számára! IP67* besorolása azt jelenti, hogy az eszköz védett a káros szennyeződésekkel való érintkezések ellen és kibírja a rövid ideig tartó vízbe merítést is, így még a legnehezebb napokon is készen áll!
*(egy méter mélységig, legfeljebb 30 percig)

A legújabb Bluethoot technológia késésmentes kommunikációt biztosít a távirányító és a nyeregcső között. Egy gombnyomással eldöntheted, hogy milyen méretűre szeretnéd beállítani a nyeregcsöved.

A VYRON távirányító ergonomikusan a kormány aljára helyezhető, akárcsak a váltókar a jobb kezed oldalára. Hüvelykujjal könnyen elérhető, emellett a MAGURA Shiftmix bilinccsel közvetlenül a fékkarra szerelhető, így mindent fogásban és kézben is tudsz tartani.

Az újratervezett hidraulikus rendszer és a nagyobb sebességű pozícionáló szelep jobb olaj áramlást biztosít a hidraulikus kamrák között, így az eredmény egy olyan nyeregcső, amely villámgyorsan állítható.


Az új VYRON kompromisszumok nélkül karbantartásmentes. Az elektronika víztől és portól való védelme érdekében a nyeregcsőnek nincs töltő csatlakozója, helyette elemmel van ellátva, amely egy lezárt burkolat mögött helyezkedik el. A cserélhető CR2 lítium elem bármely elektronika boltban megtalálható és akár egy évig is ellátja energiával a VYRON-t. Egyszerű és tökéletes!

A megfelelő technológia: 0 mm hátrahajlással, az új VYRON biztosítja az optimális nyeregpozíciót a legtöbb vázhoz. Tökéletes MINDENKINEK, aki nem olyan, mint MINDENKI.

Minimum behelyezési mélység: 120 mm
Hossz: 396 / 421 / 446 mm / 471 mm modelltől függően





Nyeregcső átmérő: 30.9
Rugóút: 150
Kiszerelés: db
Szín: fekete
Nyeregcső anyaga: Aluminium
Nyereg rögzítése: normál pálcás
Nyeregcső vezérlése: vezeték nélküli
Hátrahajlás: 0 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.