Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Nem értékelt
Cikkszám: PLH_11654028.01
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: SCHWALBE
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 23.
Szerezhető hűségpontok: 873

KÜLSŐ 29x2,35(622-60) RACING RAY EVO TLE HAJT HS489 ADSpdG SS SGD 750g {4/7}

Nem értékelt
Cikkszám: PLH_11654028.01
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: SCHWALBE
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 23.
Szerezhető hűségpontok: 873
31.990 Ft
28.790 Ft
10%
Menny.:db

Aquarius VIP Club

Legyél te is részese a közösségünknek!

Csatlakozz hozzánk legyél tagja egy összetartó közösségnek és részesülj folyamatos kedvezményekben!

Szakértő ügyfélszolgálat

Szakértő ügyfélszolgálat

Tapasztalt és segítőkész ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseidre és megoldást nyújtson problémáidra.

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre és a legújabb webes technológiát alkalmazzuk, hogy garantáljuk vásárlóink biztonságát.

Pénzvisszafizetési garancia

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Vásárolj kozkázatmentesen, 14 napig visszafizetjük a vásárlás összegét, ha esetleg elégedetlen vagy a termékkel.

Leírás

Az extra agresszív XC profil és a sokoldalú ADDIX SpeedGrip Compound párosítva a Schwalbe's Racing Rayt az XC kedvencévé és a Racing Ralph zseniális kiegészítőjévé teszi.

Profil: HS489
A Schwalbe Racing Ray Evolution összecsukható gumiabroncs legfontosabb elemei

Az eltolt középső fülek precíz kormányzási viselkedést biztosítanak, megbízható kanyarokkal párosítva a végponton
nagy fékteljesítmény a stabil vállblokkoknak köszönhetően
Nagyon csendes gördülési viselkedés és kiváló gördülési ellenállás

ADDIX SPEED GRIP - Az ADDIX SpeedGrip univerzális gumikeverék. Abszolút legszélesebb körű alkalmazásokkal rendelkezik. Ideális XC-hez, AM-hez és Trailhez: A legtöbb EVO gumiabroncsnak létezik ADDIX SpeedGrip-pel szerelt változata! Leváltja a korábbi PaceStar keveréket – nem az egyetlen, de egyértelmű különbség az intenzív használatban: több futásteljesítmény és hosszabb élettartam.

Sok minden: sebesség, tapadás és tartósság. Mindhárom tulajdonság tökéletes egyesítése egy vegyületben – ez aligha lehetséges. Az ADDIX Speed ??Grip segítségével azonban a Schwalbe sikert ért el – olyan szinten, amelyet korábban soha nem gondolt.

SUPER GROUND – A SuperGround abroncsok a technikai vezetési alkalmazások széles skáláját fedik le. Tökéletesek hardtailekhez és közepes felfüggesztésű kerékpárokhoz. A legmodernebb MTB konstrukciójuk további gyöngytől-gyöngyig szövettel jobb védelmet nyújt a vágások ellen. Az XC, All Mountain és Trail könnyű gumiabroncsait a jelenlegi G-One és X-One sorozat is használja.

TUBELESS EASY (TLE) – A Tubeless Easy az összes Schwalbe Evolution MTB abroncs alapfelszereltsége. A monofil oldalszövet háromszorosan felülmúlja a korábbi SnakeSkin szövetet: még nagyobb vágásállóság, nagyobb szúrásállóság és mindenekelőtt: rendkívül könnyűvé és biztonságossá teszi a cső nélküli átalakítást!


Megjegyzés: A Tubeless Ready gumiabroncsokhoz tömlő nélküli kompatibilis felnik/kerekek, tömlő nélküli szelepek, tömlő nélküli felniszalag és tömítőfolyadék szükséges a tömlő nélküli rögzítéshez. Tömítőfolyadék nem szükséges a tömlő nélküli UST abroncsokhoz, de ajánlott a fokozott defektvédelem érdekében. A telepítést csak szakképzett személyzet végezheti.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.