Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nem értékelt
Cikkszám: KLS_8585019391131
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Kellys
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 25.
Szerezhető hűségpontok: 240

Első világítás KLS ZOOMER

Nem értékelt
Cikkszám: KLS_8585019391131
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Kellys
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 25.
Szerezhető hűségpontok: 240
7.890 Ft
Menny.:db

Aquarius VIP Club

Legyél te is részese a közösségünknek!

Csatlakozz hozzánk legyél tagja egy összetartó közösségnek és részesülj folyamatos kedvezményekben!

Szakértő ügyfélszolgálat

Szakértő ügyfélszolgálat

Tapasztalt és segítőkész ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseidre és megoldást nyújtson problémáidra.

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre és a legújabb webes technológiát alkalmazzuk, hogy garantáljuk vásárlóink biztonságát.

Pénzvisszafizetési garancia

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Vásárolj kozkázatmentesen, 14 napig visszafizetjük a vásárlás összegét, ha esetleg elégedetlen vagy a termékkel.

Leírás

KLS ZOOMER strapabíró alumínium lámpa, amely nemcsak kerékpáron, hanem kempingezés során vagy a háztartásban történő használatra is kiválóan alkalmas. Az alkalmazott optika, ami lehetővé teszi a fénykúp szélességének beállítását, a fokozott fényteljesítménnyel kombinálva a KLS ZOOMER lámpát megbízható társsá változtatja, amely mindig lépést tart Önnel, amikor csak szüksége lesz rá.   •      A lámpát a csomagolásban található színes karikák segítségével összehangolhatja kerékpárjával. •      Az 1 és 140 fok közötti intervallumban állítható optika lehetővé teszi a fényviszonyok beállítását és az adott helyzetben a lámpa maximális mértékű kihasználását. •      A lámpa egyszerűen rögzíthető a tartó segítségével, amely minden hagyományos kormánnyal kompatibilis. •      A lámpa hátizsákban történő véletlenszerű bekapcsolásával szembeni védelem – a lámpa bekapcsolásához nyomja meg 2× a nyomógombot, kikapcsolásához tartsa a gombot lenyomva. •      A három darab AAA típusú elemmel táplált lámpa főként a hosszabb, több napig vagy akár hetekig tartó kerékpár kirándulásokra alkalmas olyan helyeken, ahol nem elérhető a villamosenergia-hálózat.     RÉSZLETES INFORMÁCIÓK Fényteljesítmény: 65 lm Fényforrás: 1× Cree LED Funkciók: 100 %, 50 %, 25 %, Villogás Az elem működési ideje: Elem típusa: 3× AAA (a csomagolás része) IPX 4 (Vízálló)   VÁLTOZATOK Szín: Fekete   TARTOZÉKOK 7 színes karika 3× AAA típusú elem Használati útmutató   KOMPATIBILITÁS Valamennyi hagyományos méretű kormányra szerelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.