Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Nem értékelt
Cikkszám: NAV_T2900S.61
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: TACX
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Szerezhető hűségpontok: 8482

Tacx Flux S SmartPromotional Bundle (Ajándék: HRM-Dual, 6 havi Tacx előfizetés,

Nem értékelt
Cikkszám: NAV_T2900S.61
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: TACX
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Szerezhető hűségpontok: 8482
meret
nincs
279.900 Ft
Menny.:db

Aquarius VIP Club

Legyél te is részese a közösségünknek!

Csatlakozz hozzánk legyél tagja egy összetartó közösségnek és részesülj folyamatos kedvezményekben!

Szakértő ügyfélszolgálat

Szakértő ügyfélszolgálat

Tapasztalt és segítőkész ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseidre és megoldást nyújtson problémáidra.

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre és a legújabb webes technológiát alkalmazzuk, hogy garantáljuk vásárlóink biztonságát.

Pénzvisszafizetési garancia

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Vásárolj kozkázatmentesen, 14 napig visszafizetjük a vásárlás összegét, ha esetleg elégedetlen vagy a termékkel.

Leírás

A FLUX S Smart minden igényt kielégít, ha direkt hejtású okosgörgőt keresel.Megbítzható, pontos, csendes, erőteljes, és hibátlan kerékpáros élményt ad. Ideális beltéri edzőpartner a több órán át tartó megterhelő edzésekhez is kedvenc alkalmazásaiddal.


Okos kapcsolatok

A FLUX S Smart egyszerűen kapcsolódik a népszerű edzőszoftverekhez, hogy ideálisak legyenek a beltéri edzés körülményei. Egyszerű kapcsolat a Zwift, Tacx, TrainingRoad alkalmazásokkal.


Pontos és megbízható

A pontos, megbízható és következetes mérés az edzések követésének kulcsa. A FLUX S Smart épp erre született, a teljesítménymérés pontossága 3%.


Bringás érzés

A sima tekerés és a gyors reagálás a kulcs a kültéri bringázás élményének reprodukálásához. A nagyméretű lendkerékkel a FLUX S gondoskodik erről az érzésről.


Csendes

A FLUX S Smart tervezésekor a vibrációt és a zajszintet a minimumra csökkentettük, ez egy különlegesen csendes lendkerékkel szerelt trénert eredményezett.


Önálló működés

A FLUX S Smart elektronikája lehetővé teszi az önálló használatot különféle szoftverek nélkül is. Követi a teljesítménygörbét, az ellenállás gyorsításkor növekszik. Pontosan reprodukálja egy sík kerékpározás élményét.


Visszajelzés

Jól látható LED-ek mutatják, hogy a FLUX S Smart tápfeszültség alatt van, illetve külső eszközhöz kapcsolódik ANT+-on vagy Bluetooth-on.


Stabil szerkezet

A FLUX S Smart trénert úgy terveztük, hogy a legkeményebb edzést is bírja. A padlón szélesen fekvő lábak maximális stabilitást adnak, a tartós anyagokra pedig mindig biztosan számíthatsz.

Általános tudnivalók

Direkt ellenállásos és szabadonfutó görgők szavatossága csak és kizárólag a hozzá ajánlott edzőgumival garantálható. Az edzőgumik anyagösszetétele és MTB gumik esetében szélessége az, ami a görgők felületével az optimális surlódást biztositják. Szerelési útmutató: Szabadonfutó és direkt ellenállásos görgők esetében az alábbi szerszámok szükségesek: Imbuszkulcs: 4-5-6 ; Lapos és csillagfejű csavarhúzó. Flow és Neo esetében plusz szerszámigény: Kazetta kulcs, láncos kulcs a fogaskoszorú felhelyezeséhez.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.