Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Nem értékelt
Cikkszám: PLH_FA003516018
Elérhetőség: Nem elérhető
Gyártó: ELITE
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. október 23.
Szerezhető hűségpontok: 12119

GÖRGŐ ELITE INTERAKTÍV JUSTO 2 WATTMÉRŐS 1%(24%) +KERÉKTARTÓ

Nem értékelt
Cikkszám: PLH_FA003516018
Elérhetőség: Nem elérhető
Gyártó: ELITE
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. október 23.
Szerezhető hűségpontok: 12119
meret
nincs
399.900 Ft

Aquarius VIP Club

Legyél te is részese a közösségünknek!

Csatlakozz hozzánk legyél tagja egy összetartó közösségnek és részesülj folyamatos kedvezményekben!

Szakértő ügyfélszolgálat

Szakértő ügyfélszolgálat

Tapasztalt és segítőkész ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseidre és megoldást nyújtson problémáidra.

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre és a legújabb webes technológiát alkalmazzuk, hogy garantáljuk vásárlóink biztonságát.

Pénzvisszafizetési garancia

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Vásárolj kozkázatmentesen, 14 napig visszafizetjük a vásárlás összegét, ha esetleg elégedetlen vagy a termékkel.

Leírás

A Justo 2 új mércét állít fel a nagy teljesítményű okosedzők terén a beltéri kerékpározáshoz, jelentős fejlesztésekkel felülmúlva elődjét.

 

A Shimano 12 sebességes kazettával kiegészítve ezt az edzőt a WorldTour csapataink választották, amelyet a nagyobb versenyek előtt vagy az edzések során használnak az azonnali beállítás és a fejlett technológia miatt. Az új Wi-Fi funkció javítja az edző csatlakoztathatóságát, integrálva az ANT+™ FE-C és a Bluetooth® protokollokkal, hogy maximális stabilitást biztosítson a beltéri versenyeken. A 10 Hz-es adatátvitel garantálja az azonnali szinkronizálást az összes kerékpáros alkalmazással.

 

Az integrált teljesítménymérő precíz pontosságot kínál, <1%-os eltéréssel. Az ellenállást az alkalmazás adatai alapján automatikusan szabályozzák, így akár 24%-os lejtőket is reprodukálhatsz, és a legmagasabb szinten fejleszd mászási készségeidet.

 

Az automatikus kalibrálás és a két önálló működési mód mindig maximálisan egyszerű használatot biztosít. A Shimano Di2®-vel való elektronikus kompatibilitás lehetővé teszi az ellenállási szintek vagy a fékezési szünetek beállítását kerékpárja elektronikus váltógombjaival.

 

Mindkét Flex Feet modellel felszerelt intelligens tréner megismétli a kerékpár természetes kilengését, javítva a mozgás minőségét és az izmok hatékonyságát.

 

Azonnal kezdje meg az edzést a csomagban található kuponnal a regisztrációhoz, és 36 hónapig ingyenes hozzáférést kap az Elite My E-Training alkalmazáshoz.

Menetre kész Shimano 12 sebességes kazettával

 

Ennek a trénernek az egyik legérdekesebb integrációja a mellékelt kazetta: a Justo 2 egy előre telepített Shimano 12-sebességes 11-34 kazettával van felszerelve, amely ideális a teljes és azonnali beállításhoz az első használattól kezdve.

 

Az edzés megkezdéséhez nem kell mást tenned, mint megkeresni a kerékpárodhoz megfelelő adaptert, és folytatni a felerősítést a trénerre.

Páratlan pontosság a beépített teljesítménymérővel

 

A Justo 2 felgyorsítja edzéseit a precíziós tervezésű optikai nyomatékérzékelővel (OTS) integrált teljesítménymérővel. Ez a csúcstechnológia kivételes, 1%-nál kisebb eltéréssel rögzíti az Ön teljesítményét.

 

Az ERG módban még simább utazás érdekében a Justo 2 négy teljesítménysimító funkciót kínál, amelyek a My E-Training alkalmazáson keresztül érhetők el. Ezenkívül az „Easy Start” funkció leegyszerűsíti az edzést azáltal, hogy leegyszerűsíti a rövid szünetek utáni intervallumok újraindításának folyamatát, így biztosítva a maximális kényelmet és hatékonyságot. A továbbfejlesztett integrált teljesítménymérő megkönnyíti a „Supertuck” pozíció elérését a Zwift versenyei során.

 

Nagy sebességű adatátvitel

 

Tapasztalja meg az adatpontosság következő szintjét a Justo 2 Fast Track Data Technology segítségével. Ez a 10 Hz-es frekvenciára növelt funkció biztosítja a teljesítmény-, sebesség- és ütemadatok gyors átvitelét az alkalmazásokba.

 

Akár az Elite Gateway vezetékes Ethernet-kulcsot, akár a Bluetooth-t használja, azonnali szinkronizálást élvezhet szoftverével.

Hódítsa meg a legmeredekebb lejtőket 24%-os gradiens szimulációval

 

Tapasztalja meg a hegymászók intenzitását a Justo 2 precíziósan megtervezett ellenállás-beállításaival, amelyek akár 24%-ig replikálják a lejtőket.

 

Integrálja az Elite Rizer lejtőszimulátorát kormányzással az élethű vezetési élmény érdekében, mivel a kerékpár dőlésszögét a valós terepekhez igazítja. Ezt a magával ragadó beállítást az Aria, az Elite adaptív intelligens ventilátora egészíti ki. Az Aria valós időben finomhangolja légáramlását az Ön teljesítményadatai alapján, így motiváló és kényelmes utazást biztosít.

 

Hívd ki magad olyan legendás hegymászókon, mint a Passo dello Stelvio vagy a Mont Ventoux!

Maximális kapcsolat az új WiFi-vel

 

A Justo 2 túlmutat elődjén a WiFi kapcsolat integrálásával. Ez a fejlesztés lehetővé teszi az edző számára, hogy közvetlenül csatlakozzon az otthoni hálózathoz, így biztosítva a gyors és érzékeny adatátvitelt a kompatibilis szoftverrel edzés közben.

 

A WiFi kapcsolat támogatja a 2,4 GHz-es vezeték nélküli hálózatokat, és lehetővé teszi a tréner számára, hogy automatikusan ellenőrizze az új firmware-frissítéseket.

Használja az összes beltéri kerékpáros alkalmazással!

 

Szerezzen be egy 36 hónapos ingyenes My E-Training előfizetést, és élvezze a legjobb beltéri kerékpáros alkalmazások ingyenes próbaverzióit. A Justo 2 WiFi-integrációja az ANT+™ FE-C-vel és Bluetooth®-val páratlan stabilitást biztosít a beltéri versenyeken, valamint zökkenőmentes kompatibilitást a vezető kerékpáros alkalmazásokkal és eszközökkel.

 

Tekintse meg az ingyenes 36 hónapos Elite My E-Training előfizetést biztosító kuponkártyát. A regisztrációval próbaverziókat is találhat a MyWhhoosh, Rouvy, Kinomap, BKOOL és más platformokon.

Bridge pulzusmérőkkel, ritmusérzékelőkkel és kettős Bluetooth® csatornával

 

A Justo 2 kettős Bluetooth® csatornával van felszerelve, amellyel egyszerre akár két Bluetooth® eszközt is csatlakoztathat, például kerékpáros számítógépet, miközben az edzésszoftverhez csatlakozik.

 

Ezenkívül a Justo 2 Cardio Bridge és Cadence Bridge funkciókkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy pulzusmérőt vagy pedálfordulat-érzékelőt csatlakoztasson az edzőhöz, miközben csatlakozik az edzőszoftverhez. Hídként szolgálva a tréner továbbítja adatait az ANT+ FE-C és BLE FTMS protokollokhoz. Ez a funkció különösen előnyös az olyan platformokon, mint például az Apple TV, amelyek legfeljebb két párhuzamos Bluetooth Smart érzékelővel rendelkeznek.

 

A Justo 2 további kényelmet biztosít azáltal, hogy a Heartbeatz alkalmazáson keresztül pulzusadatokhoz használhatja Apple Watch-át. Nyissa meg az alkalmazást az Apple Watchon, és aktiválja annak funkcióit: az edző közvetlenül az Apple okosórától kapja meg pulzusszámadatait, hogy a Bridge Cardio funkcióval közvetlenül elküldje azokat az edzésalkalmazásaiba.

 

Ezenkívül a Justo 2 virtuális híd funkciót is kínál a pulzusszám adatok továbbítására olyan programokból, amelyek nem támogatják a HR-monitor protokollját. Az edző hídként fog szolgálni, és ugyanazokat az adatokat továbbítja az alkalmazásnak vagy eszköznek, amelyeket a pulzusmérője küldött.

Automatikus kalibrálás kézi beavatkozás nélkül

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.