Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nem értékelt
Cikkszám: KLS_8585019391087
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Kellys
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 25.
Szerezhető hűségpontok: 118

Hátsó világítás KLS PROXIMO USB

Nem értékelt
Cikkszám: KLS_8585019391087
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Kellys
Szállítási díj: 1.690 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 25.
Szerezhető hűségpontok: 118
3.890 Ft
Menny.:db

Aquarius VIP Club

Legyél te is részese a közösségünknek!

Csatlakozz hozzánk legyél tagja egy összetartó közösségnek és részesülj folyamatos kedvezményekben!

Szakértő ügyfélszolgálat

Szakértő ügyfélszolgálat

Tapasztalt és segítőkész ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy válaszoljon kérdéseidre és megoldást nyújtson problémáidra.

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre és a legújabb webes technológiát alkalmazzuk, hogy garantáljuk vásárlóink biztonságát.

Pénzvisszafizetési garancia

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Vásárolj kozkázatmentesen, 14 napig visszafizetjük a vásárlás összegét, ha esetleg elégedetlen vagy a termékkel.

Leírás

PROXIMO USB-VEL TÖLTHETŐ KERÉKPÁRLÁMPA   Kicsi és univerzális, nagy teljesítményű és tölthető. A könnyen elérhető gomb megnyomásával bekapcsolja a nagy teljesítményű LED világítást, amely alávilágítja az áttetsző felületet úgy, hogy Ön széles szögben látható legyen, egy kicsi lencse pedig úgy összpontosítja a fénysugarat, hogy nagy távolságból is látható legyen, főként a közlekedésben. A sokoldalú rögzítési lehetőségnek köszönhetően a KLS PROXIMO gyakorlatilag a kerékpár, hordozó, táska vagy hátizsák bármely részére feltehető, így közeli, biztonságot nyújtó társa lehet, függetlenül attól, milyen típusú kerékpáros élvezetet részesít előnyben.   Szélesszögű világítása a fokozott láthatóságért oldalról. Optikai lencse, amely a fénykúpot az érkező gépkocsik irányába összpontosítja, hogy Ön távolból is látható legyen. Állítható szilikonszíj a különböző méretű csövekre és szíjakra történő rögzítésre. A racsnis tartó és a lámpa ą90 fokkal való elforgatásának lehetősége révén a lámpa beállítható úgy, hogy mindig a távolba világítson. A micro USB kábel segítségével a lámpa bármikor feltölthető, így nem kell többet elemeket vásárolnia. Ezenkívül a természetet is védi. Az akku 500 töltési ciklust bír ki anélkül, hogy a teljesítménye látványosan csökkenne. A lámpa megfelel a közúti közlekedésről szóló szigorú német jogszabálynak – StVZO.     RÉSZLETES INFORMÁCIÓK Fényteljesítmény: 5 lm Fényforrás: 1× LED Funkciók: 100 % Az akku működési ideje: 3 óra (100 %) Akkuszint jelzőfénye: Narancssárga (24 – 5 %), Villogó narancssárga (< 5 %) Akku típusa: Li-pol 3,7 V 240 mAh Töltési idő: 1 h IPX 4 (Vízálló)   TARTOZÉKOK USB kábel Használati útmutató   KOMPATIBILITÁS Valamennyi hagyományos típusú és méretű nyeregcsőre szerelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.