Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CROSS

A CROSS márka 1995-ben alakult Bulgáriában, kerékpárok és alkatrészek gyártására. Európa egyik legjelentősebb kerékpár gyártója.
A saját tervező csapattal minden évben új modelleket dolgoznak ki, egyedi vázformával, design-nal és specifikációval. A tervezőcsapat legfőbb prioritása a márka identitásának megőrzése a koncepcionális fejlesztések révén.
A CROSS gyárnál 600 ember dolgozik a menedzsmentben és a termelésben, és ez garantálja a márka jó hírnevét egész Európában.
A vázakat és az abroncsokat (CROSSER) saját üzemben gyártják és fényezik, a kerékpárok pedig speciális futószalagon haladnak az összeszerelés során. A vázakon megjelenő design megjelenik a kerekeken is, így egyediséget biztosít a kerékpároknak.

Évente körülbelül 350.000 kerékpár és 200.000 e-bike készül a gyártósoron, melynek 98%-át exportálják Németországba, Hollandiába, Ausztriába, Svájcba, Franciaországba, Dániába, Svédországba, stb. A CROSS márka 2014 óta van jelen Magyarországon a Hauser Kerékpár Kft. által.
Termékpalettáján a gyermek kerékpároktól kezdve az MTB-ken (26”; 27,5”; 29”) át a trekking/cross trekkingeken túl a városi kerékpárok is megtalálhatóak, valamint az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő e-bike-ok. A kerékpárok ismert és neves beszállítók (pl.: Shimano, Sram, Suntour, Schwalbe, Kinesis, Kenda, Promax, Selle Royal, Herrmans, Tektro, Magura, Selle Italia, AXA, SKS ) jó minőségű termékeivel vannak felszerelve a saját gyártású alap alkatrészeken kívül.
A kerékpárok magas minőségben és saját tervezésű design alapján készülnek egyedi kinézetet kölcsönözve a különféle típusoknak, melyek a folyamatos érdeklődést biztosítják a CROSS kerékpárok iránt.

Rendezés: