Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CROSS

A CROSS márka 1995-ben alakult Bulgáriában, kerékpárok és alkatrészek gyártására. Európa egyik legjelentősebb kerékpár gyártója.
A saját tervező csapattal minden évben új modelleket dolgoznak ki, egyedi vázformával, design-nal és specifikációval. A tervezőcsapat legfőbb prioritása a márka identitásának megőrzése a koncepcionális fejlesztések révén.
A CROSS gyárnál 600 ember dolgozik a menedzsmentben és a termelésben, és ez garantálja a márka jó hírnevét egész Európában.
A vázakat és az abroncsokat (CROSSER) saját üzemben gyártják és fényezik, a kerékpárok pedig speciális futószalagon haladnak az összeszerelés során. A vázakon megjelenő design megjelenik a kerekeken is, így egyediséget biztosít a kerékpároknak.

Évente körülbelül 350.000 kerékpár és 200.000 e-bike készül a gyártósoron, melynek 98%-át exportálják Németországba, Hollandiába, Ausztriába, Svájcba, Franciaországba, Dániába, Svédországba, stb. A CROSS márka 2014 óta van jelen Magyarországon a Hauser Kerékpár Kft. által.
Termékpalettáján a gyermek kerékpároktól kezdve az MTB-ken (26”; 27,5”; 29”) át a trekking/cross trekkingeken túl a városi kerékpárok is megtalálhatóak, valamint az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő e-bike-ok. A kerékpárok ismert és neves beszállítók (pl.: Shimano, Sram, Suntour, Schwalbe, Kinesis, Kenda, Promax, Selle Royal, Herrmans, Tektro, Magura, Selle Italia, AXA, SKS ) jó minőségű termékeivel vannak felszerelve a saját gyártású alap alkatrészeken kívül.
A kerékpárok magas minőségben és saját tervezésű design alapján készülnek egyedi kinézetet kölcsönözve a különféle típusoknak, melyek a folyamatos érdeklődést biztosítják a CROSS kerékpárok iránt.

Rendezés:
Nem elérhető

Cross 28" Areal trekking ffi 48 szürke

254.900 Ft
Nem elérhető

Cross 29" Fusion 10 ffi 54 mattkék

369.900 Ft
Nem elérhető

Cross 29" Fusion PRO ffi 47 mattfekete

459.900 Ft